Kjære alle Lionsmedlemmer. 

Vi har fått noen spørsmål vedrørende innlogging på medlemssiden, i tillegg til at det i dag 16.01 ble sendt ut en vennlig påminnelse om å logge inn på medlemssiden for Lions Røde Fjær 2020. Dette er en viktig informasjonskanal for alle Lionsmedlemmer. 

Alle medlemmer skal ha mottatt en epost fra LRF2020/notifications@onlineacademy.se den 7. november 2019. Dette er ikke spam, selv om mailadressen er ukjent. E-posten har en link til innlogging som er unik for deg. Eposten ser slik ut:

Ettersom det fortsatt er mange som ikke har logget seg inn, vil den samme innloggings-eposten bli sendt ut på nytt fredag 17.01.2020. Sjekk spamfilteret/søppelpost-mappen om du ikke har fått e-posten i løpet av morgen dagen.

For å kunne logge inn må du i første omgang opprette en bruker. Det gjør du ved å klikke du på linken i mailen (den du får fredag 17.01). Da får du mulighet til å velge passord. Brukernavnet ditt er din mail, den samme som du mottar eposten på.

Glemt passord: Husker du ikke passordet ditt? Du kan når som helst trykke på glemt passord på innloggings-siden, og velge et nytt.

Spørsmål? Er det noe du lurer på vedrørende innlogging, ta kontakt med oss på lrf2020@lions.no

Recommended Posts