Skip to content

BIDRA NÅ!

577237

BANKKONTO:

9001 23 04330

Hvordan kan du bidra?

Det finnes mange måter å bidra til Lions Røde Fjær 2020 på. Enten du er privatperson, bedrift i næringslivet, Lions medlem, lærer på en skole eller en organisasjon er det mange ting du kan gjøre for å engasjere deg. Alle bidrag blir satt stor pris på og vi trenger all den hjelpen vi kan få. Her har vi laget en oversikt over hva du kan gjøre for å engasjere deg i Lions Røde Fjær 2020. 

Innsamlingsaktiviteter

Å organisere egne innsamlingsaktiviteter er en veldig fin måte å bidra til LRF 2020 på. Gjennom for eksempel Spleis eller Facebook-innsamling kan du starte din egen innsamling og gi et samlet beløp til aksjonen, uten at du selv trenger å håndtere kontanter. Opprett din egen Spleis eller Facebook-innsamling og la bidragsyterne enkelt betale med Vipps eller bankkort inn til din innsamling. Innsamlingen i sin helhet kan overføres LRF 2020.

Frivillig/samarbeidspartner

Det er mange små og store oppgaver i forbindelse med LRF 2020, og vi trenger all den hjelpen vi kan få. Er du en racer på Instagram, YouTube eller LinkedIn? Vil du selge lysene våre i butikken din og la alle inntektene gå til LRF 2020? Vil du bidra med synlighet? Har du andre gode forslag eller ønsker å bidra på en annen måte?

Send oss en mail på LRF2020@lions.no.Vi gleder oss til å høre fra deg!

Gi et bidrag

En konkret og enkel måte å støtte Lions Røde Fjær 2020 på er å gi et økonomisk bidrag. Alle bidrag, små og store, utgjør en forskjell. 

Ønsker du å gi et bidrag? Da kan du overføre ønsket beløp på kontonummer 9001 23 04330. Du kan også bruke Vipps, ved å bruke funksjonen “kjøp og betal” og skrive inn nummer 577237. Ditt bidrag er viktig for at alle små helter kan nå sine store drømmer!