Skip to content

BIDRA NÅ!

577237

BANKKONTO:

9001 23 04330

Hvordan kan du bidra?

Det finnes mange måter å bidra til Lions Røde Fjær 2020 på. Enten du er privatperson, bedrift i næringslivet, Lions medlem, lærer på en skole eller en organisasjon er det mange ting du kan gjøre for å engasjere deg. Alle bidrag blir satt stor pris på og vi trenger all den hjelpen vi kan få. Her har vi laget en oversikt over hva du kan gjøre for å engasjere deg i Lions Røde Fjær 2020. 

Innsamlingsaktiviteter

Å organisere egne innsamlingsaktiviteter er en veldig fin måte å bidra til LRF 2020 på. Gjennom for eksempel Spleis eller Facebook-innsamling kan du starte din egen innsamling og gi et samlet beløp til aksjonen, uten at du selv trenger å håndtere kontanter. Opprett din egen Spleis eller Facebook-innsamling og la bidragsyterne enkelt betale med Vipps eller bankkort inn til din innsamling. Innsamlingen i sin helhet kan overføres LRF 2020.

Del budskapet

Her er en superenkel måte å hjelpe på! Gå til din foretrukne sosiale plattform, følg LRF2020, delta i samtalen og del postene våre slik at vi når ut til enda fler.

Du finner oss på Facebook, Instagram og LinkedIn.

Følg med – vi kjører konkurranser og andre morsomme aktiviteter du kan delta på gjennom våre sosiale kanaler!

Gi et bidrag

En konkret og enkel måte å støtte Lions Røde Fjær 2020 på er å gi et økonomisk bidrag. Alle bidrag, små og store, utgjør en forskjell. 

Ønsker du å gi et bidrag? Da kan du overføre ønsket beløp på kontonummer 9001 23 04330. Du kan også bruke Vipps, ved å bruke funksjonen “kjøp og betal” og skrive inn nummer 577237. Ditt bidrag er viktig for at alle små helter kan nå sine store drømmer!

Besøk nettbutikken

Du kan også bidra til LRF 2020 ved å kjøpe noe av det vi selger i nettbutikken. Nå som julen er rett rundt hjørnet, kan kanskje noen av årets julegaver handles hos oss. Hva med et lys med mening – som både varmer, gir lys, motiverer og går til en god sak? Vi selger også flotte kort og klistremerker.

Besøk nettbutikken og se hele utvalget her.

Bli frivillig/samarbeidspartner

Det er mange små og store oppgaver i forbindelse med LRF 2020, og vi trenger all den hjelpen vi kan få. Er du en racer på Instagram, YouTube eller LinkedIn? Vil du selge lysene våre i butikken din og la alle inntektene gå til LRF 2020? Vil du bidra med synlighet? Har du andre gode forslag eller ønsker å bidra på en annen måte? Send oss en mail på LRF2020@lions.no. Vi gleder oss til å høre fra deg!